Magazinul online ghemotocul.ro este deţinut şi administrat de Gyapjúmesék Ker. és Szolg. Kft. Budapesta - SUCURSALA Zalău cu sediul în Zalău, str. Avram Iancu Bl N17 ap2, județul Sălaj, CUI RO 37657833, J31/410/2017, tel.: 0743818059, e-mail: salut@ghemotocul.ro

Utilizarea site-ului ghemotocul.ro echivalează cu citirea, înţelegerea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos de către fiecare client.

Ghemotocul.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe acest site, însă, în cazuri excepţionale pot exista necorcondanţe datorate unor erori de procesare. Ghemotocul.ro îşi rezervă dreptul la modificarea şi/sau actualizarea în orice moment a conținutului site-ului, a termenilor şi condiţiilor de utilizare, fără niciun fel de notificare în prealabil. În caz de neînţelegeri, se aplică Termenii şi condiţiile valabile în momentul comenzii.

Procedura de comandă

Comenzile se pot transmite online, prin intermediul Coşului de cumpărături, prin e-mail sau prin telefon.

Pentru comenzile online, este necesară crearea unui cont. Pentru a simplifica procedura de creare a contului, clientul se poate loga cu oricare dintre adresele de e-mail aferente conturilor de Google, Facebook sau Microsoft. Informaţiile personale şi adresele de livrare se completează şi se actualizează de către Client.

Produsele alese se adaugă în coşul de cumpărături, care se poate vizualiza şi modifica. După finalizarea comenzii, clientul va primi un e-mail de confirmare din partea firmei Gyapjúmesék Ker. és Szolg. Kft. Budapesta - SUCURSALA Zalău.

Prin finalizarea comenzii, clientul garantează că toate informaţiile furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar va suporta consecinţele acestor erori: comenzi întârziate, plăţi refuzate, etc.

Gyapjúmesék Ker. és Szolg. Kft. Budapesta - SUCURSALA Zalău îşi rezervă dreptul de a refuza o comandă în urma transmiterii unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligaţii între părţi şi fără ca vreo parte să pretindă orice fel de daune, în următoarele situaţii:

  • informaţii incomplete sau eronate ale clientului
  • livrări multiple nepreluate
  • în cazul plăţilor online, tranzacţii eşuate, datorate inclusiv neacceptării plăţii de către banca emitentă a cardului clientului

Modalităţi de transport

Clientul poate alege dintre următoarele modalităţi de transport:

1. Curier rapid - livrare la domiciliu, durata transportului 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. În cazul plăţilor cu card bancar, durata transportului se calculează din momentul confirmării plăţii. Cost: 17 lei (TVA inclus) pentru localităţile din aria de acoperire a curierului DPD.

Pentru comenzile cu valoare de peste 250 lei, transportul este Gratuit.

2. Preluare colet la sediul firmei (Zalău, str. Avram Iancu bl N17 ap2, județul Sălaj).

Modalităţi de plată

1. Plata la livrare. Plata se efectuează în sistem ramburs în momentul preluării coletului de la curier (posibilitate de plată prin

card bancar direct la curier în momentul preluării pachetului). În cazul preluării coletului de la sediul firmei, plata se face în numerar.

2. Online – plată cu cardul de debit/credit. Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi numele înscris pe card, codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spaţii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura proprietarului. Pentru siguranţa plătilor online, Gyapjúmesék Ker. és Szolg. Kft. Budapesta - SUCURSALA Zalău utilizează serviciile prestatorului de plăţi mobilpay™.

Returnarea produselor

Gyapjúmesék Ker. és Szolg. Kft. Budapesta - SUCURSALA Zalău va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Gyapjúmesék Ker. és Szolg. Kft. Budapesta - SUCURSALA Zalău îşi rezervă dreptul ca în situaţia în care se consideră că acţiunile clientului au fost de rea-voinţă, să solicite acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare.

Prelucrarea datelor personale

Gyapjúmesék Ker. és Szolg. Kft. Budapesta - SUCURSALA Zalău respectă drepturile utilizatorilor conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare.

Scopul colectării informaţiilor personale este întocmirea facturilor şi a documentelor de transport. Refuzul clientului de a furniza aceste date determină imposibilitatea trimiterii comenzilor. 
Informaţiile înregistrate sunt destinate strict utilizării de către operator şi nu vor fi comunicate altor destinatari.

După crearea contului de client acesta poate opta pentru primirea newsletter-ului firmei. În cazul în care nu se doreşte acest lucru, se va debifa căsuţa aferentă.

Gyapjúmesék Ker. és Szolg. Kft. Budapesta - SUCURSALA Zalău nu solicită clienţilor săi prin niciun mijloc de comunicare informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care clientul le divulgă unor terți, acesta va suporta consecinţele acţiunii sale. Astfel, în cazuri de divulgare a acestor date, Gyapjúmesék Ker. és Szolg. Kft. Budapesta - SUCURSALA Zalău nu poate fi considerată răspunzătoare pentru niciun fel de prejudicii.

Soluţionarea conflictelor

Eventualele conflicte izvorâte în legătură cu aceşti termeni şi condiţii se vor soluţiona pe cale amiabilă între părţi, iar în caz de neînţelegere de către instanţele judecătoreşti competente din Zalău, judeţul Sălaj.

Accesul la site

Utilizatorii site-ului ghemotocul.ro pot posta comentarii, impresii, sugestii, întrebări şi alte mesaje atâta timp cât limbajul folosit este unul civilizat, iar conţinutul nu este ilegal, discriminatoriu, rasist, ameninţător, obscen, pervers, jignitor, calomnios şi nu încalcă drepturile de proprietate individuală, drepturile de autor, drepturile de confidenţialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalţi.